VREAU PERMIS

[:ro]Servicii[:en]Activitati[:de]Activitati[:]

[:ro]

DIALIV SERV SRL pregăteşte cursanţi în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoriile: A, AM, A1, A2, B, BE, C1, C, C1E, CE, D, DE. Va oferim reduceri însemnate şi posibilitatea plăţii în rate, cu un avans minim la înscriere

Punem la dispoziţia dumneavoastra autovehicule noi, perfomante. Deţinem o sală de curs proprie, modernă, la standarde europene, dotată cu calculatoare (touchscreen) pentru examenul teoretic si simulator auto, unic in Piatra Neamt.

Instructorii noştri sunt persoane dinamice, serioase, bine pregătite din punct de vedere profesional, ce asigură o pregătire temeinică a cursanţilor în vederea obţinerii permisului auto European.

Foarte important: Ne-am gandit si la cei mai mici de 18 ani, care doresc sa conduca pe drumurile publice din Romania de la 16 ani. Acestia se pot inscrie la Scoala noastra si se vor pregati pe autovehiculul marca Ligier, agreat RAR si licentiat de ARR Neamt. ( perioada 08-05-2020 pana la 08-08-2020 INDISPONIBIL)

Examinare PC la sediul Scolii de soferi DIALIV din Bd Traian, 29.

Dispunem de o retea interna de calculatoare cu soft pentru examinarea elevilor, identic cu cel folosit de catre DRPCIV. Chestionare Online DRPCIV-M.A.I.: www.drpciv.ro (creare cont cu email si parola)

Apelați cu încredere la serviciile noastre    [recaptcha]

    [:en]Activitati[:de]Activitati[:]