VREAU PERMIS

Politica de confidentialitate

DIALIV SERVS.R.L tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.

Din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe server securizat. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

  1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania DIALIV SERV SRL., adresa de corespondență fiind protectie.date@dialiv.ro
  2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: protectie.date@dialiv.ro.
  3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a serviciilor sau definirii unei relatii contractuale actuale sau viitoare ori unei alte situatii neprecizata aici. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
  4. In general, datele prelucrate sunt numele, prenumele si datele personale de contact.
  5. Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
  6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării, primite din newsletter, email si formulare de contact si protectie.datermare fise tehnice.
  7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumite obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscala, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Începând cu data de 25 mai 2018, informatii despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: protectie.date@dialiv.ro
  8. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.
  9. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă.
  10. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
  11. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
  12. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR

  • Dreptul la protectie.datermare – puteți solicita informatii privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
  • Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail protectie.date@dialiv.ro.

    Fiind de acord cu prezentul document “Politica de confidentialitate” , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

    Categoria D – Autobuz didactic: VOLVO

    PREZENTARE:

    D – autovehicul destinat transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afara locului conducătorului. Autovehiculul din această categorie poate tracta o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;

     

    NOU în Piatra Neamț – Pregatire practica si examen pentru categoria C-E cu autocamion cap-tractor MAN TGA Euro5 si semiremorca Krone.

    Pregatire practica si examen pentru categoria C-E cu autocamion cap-tractor MAN TGA Euro5 si semiremorca Krone.

    [:ro]NOU în județul Neamț – Categoriile C1 + C1E pentru viitorii conducatori profesionisti cu varsta sub 21 ani, posesori de permis cat B[:en]Evenimen[:de]Evenimen[:]

    [:ro]NOU în județul Neamț – Categoriile C1 + C1E pentru viitorii conducatori profesionisti cu varsta sub 21 ani, posesori de permis cat B

    Oferta vara: C1 = 1200 RON si C1E = 400 RON
    [:en]Lorem ipsum dolor sit amet, tota aliquip vel eu, cum cu accumsan molestiae, ius etiam mazim an. Magna summo suscipit ne sed. In nec quis verterem menandri, erant appellantur vel ei. Ad volutpat necessitatibus vis.

    Te vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere. Eum laboramus consectetuer ne.Quo eu clita deseruisse, cum cu quot salutandi vulputate, vel quem detracto voluptua ea. Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Unum forensibus sea no. In eam eius ludus, ea mundi dicam petentium vel. Ea verear democritum sea. Pro nonumy consul soluta et.

    blogTe vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere. Eum laboramus consectetuer ne.Quo eu clita deseruisse, cum cu quot salutandi vulputate, vel quem detracto voluptua ea.

    Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Unum forensibus sea no. In eam eius ludus, ea mundi dicam petentium vel. Ea verear democritum sea. Pro nonumy consul soluta et. Quisque eu lectus ex. Phasellus id laoreet neque. Fusce at volutpat nunc, sed semper leo.

    Lorem ipsum dolor sit amet, tota aliquip vel eu, cum cu velaccumsan molestiae, ius etiam mazim an. Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Erant appellantur vel ei. Ad volutpat necessitatibus vis oiTe vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere.

    Ut porro argumentum usu, dicat equidem pertinax ne mea. Interesset referrentur mediocritatem quo an. Ridens everti recusabo vis ne, vel ex integre recteque. Ceteros fuisset his eu, an tota essent debitis qui, iuvaret electram necessitatibus et qui. Ea probo prompta usu, ei doming facilis usu. Mel summo ridens an.[:de]Lorem ipsum dolor sit amet, tota aliquip vel eu, cum cu accumsan molestiae, ius etiam mazim an. Magna summo suscipit ne sed. In nec quis verterem menandri, erant appellantur vel ei. Ad volutpat necessitatibus vis.

    Te vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere. Eum laboramus consectetuer ne.Quo eu clita deseruisse, cum cu quot salutandi vulputate, vel quem detracto voluptua ea. Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Unum forensibus sea no. In eam eius ludus, ea mundi dicam petentium vel. Ea verear democritum sea. Pro nonumy consul soluta et.

    blogTe vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere. Eum laboramus consectetuer ne.Quo eu clita deseruisse, cum cu quot salutandi vulputate, vel quem detracto voluptua ea.

    Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Unum forensibus sea no. In eam eius ludus, ea mundi dicam petentium vel. Ea verear democritum sea. Pro nonumy consul soluta et. Quisque eu lectus ex. Phasellus id laoreet neque. Fusce at volutpat nunc, sed semper leo.

    Lorem ipsum dolor sit amet, tota aliquip vel eu, cum cu velaccumsan molestiae, ius etiam mazim an. Cu nobis salutatus vis, ne per modo graece delicatissimi. Erant appellantur vel ei. Ad volutpat necessitatibus vis oiTe vim dico putant. Omnesque pertinax platonem an eos. Ne nam iudico oportere.

    Ut porro argumentum usu, dicat equidem pertinax ne mea. Interesset referrentur mediocritatem quo an. Ridens everti recusabo vis ne, vel ex integre recteque. Ceteros fuisset his eu, an tota essent debitis qui, iuvaret electram necessitatibus et qui. Ea probo prompta usu, ei doming facilis usu. Mel summo ridens an.[:]