dialiv.ro
dialiv.ro

     DIALIV SERV SRL pregăteşte cursanţi în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoriile: AM, A, B, BE, C, CE, D, DE. Va oferim reduceri însemnate şi posibilitatea plăţii în rate, cu un avans minim la înscriere.

           Punem la dispoziţia dumneavoastra autovehicule noi, perfomante. Deţinem o sală de curs proprie, modernă, la standarde europene, dotată cu calculatoare (touchscreen) pentru examenul teoretic si simulator auto, unic in Piatra Neamt.

           Instructorii noştri sunt persoane dinamice, serioase, bine pregătite din punct de vedere profesional, ce asigură o pregătire temeinică a cursanţilor în vederea obţinerii permisului auto European.

***

Foarte important: ne-am gandit si la cei mai mici de 18 ani, care doresc sa conduca pe drumurile publice din Romania de la 16 ani. Acestia se pot inscrie la Scoala noastra si se vor pregati pe autovehiculul marca Ligier, agreat RAR si licentiat de ARR Neamt.

 Examinare PC la sediul Scolii de soferi DIALIV din Bd Traian, 29. Dispunem de o retea interna de calculatoare cu soft pentru examinarea  elevilor, identic cu cel folosit de catre DRPCIV.

chestionare-auto-dialiv-piatra-neamt

chestionare-auto-dialiv-piatra-neamt

Chestionare Online DRPCIV-M.A.I.: www.drpciv.ro (creare cont cu email si parola)

Doar alături de NOI, visul de a deveni un bun conducator auto, devine REALITATE!

Telefoane utile: 0233-230.044; 0745.013.301; 0745.109.999; 0745.536.879; 0722.764.586

sc_dialiv@yahoo.com

Acte necesare inscriere elev.

www.dialiv.ro